Velkommen til min nye blogg

Hei alle sammen!

Min nye blogg består av tre hovedkategorier eller temaer. Disse synliggjør mine hovedinteresser som er «Historie og slekt», «Sport og friluft» og «Politikk og samfunn». I tillegg har jeg en kategori som jeg har kalt for «Diverse», hvor alt stoff som ikke passer inn i de tre første kategoriene blir lagt i.

Dersom det er noen som har lyst til å bli gjesteskribent i min blogg, vil det være muligheter til det i kategorien «Gjesteinnlegg».

Jeg har allerede en blogg som tar for seg store  og alvorlige hendelser i min slekts historie. Denne bloggen har hatt rundt 35-tusen besøkende. Klikk på linken så vil du komme inn på den: http://www.Soderholm-slekta.com.

Slekt og historier har vært min store interesse over lang tid. Allerede fra midten av 1980-tallet har slektsgransking vært min store interesse. I tillegg har mitt yrke og mitt politiske arbeid resultert i kunnskap og hendelser som jeg har lyst til å dele med dere. Som flygeleder på Lakselv lufthavn Banak og ordfører i forsvarskommunen Porsanger har spesielt Forsvar, luftfart og næringsutvikling fenget meg sterkt.

En av de første innlegg fra meg vil omhandle «Kampen om Banak» under tema «Politikk og samfunn. Det er en kamp som har vart i snart 30 år og som ennå ikke er sluttført.

Min interesse for historie vil bli synliggjort gjennom et prosjekt som ble startet av min kjære onkel, Kåre Pettersen (1918-2011), og som jeg har fått lov til å sluttføre. Historien er om vår felles barndoms sted Kamøyvær i Nordkapp kommune, og omhandler Kamøyværs historie i perioden 1895-1945. Den vil bli lagt ut på denne blogg slik at alle som vil får tilgang til den. Det er viktig å kjenne til våre forfedres liv og levne for bedre å forstå dagens vårt samfunn og de verdier det er tuftet på.

Jeg håper at så mange som mulig vil besøke bloggen min, dele den med så mange som mulig for at enda flere blir oppmerksom på den.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *