Golf-amatør som viser spill av høy klasse

Mens vi ventet på bedre spillevær, tok Tor Børre og jeg en kort runde på Lillestrøm golfbane bare for å få ristet ut av kroppen litt golfabstinens.  Lillestrøm golfbane er en 6-hulls bane uten par 5 hull, men en fin bane for tilårskomne amatører.

Dette er Tor Børre Langedahl sin hjemmebane. Det var derfor helt naturlig at han scoret bedre enn meg, det var ikke mer enn ventet. Han har most meg mange ganger så det er jeg vant med, men denne gangen ikke bare moste han meg, han drev med direkte golfmishandling overfor kompisen.

På de ni hullene vi spilte, hadde han 1 birdie, 7 par og en 1 bogey. Han slo meg med 12 slag på 9 hull. Et spill i Dustin Johnson klasse. At spillekompisen ikke var i besittelse av et altfor stort selvbilde som golfspiller har jeg prøvd å skjule, men dette var fullstendig ødeleggende.

Bare for å bevise at det ikke kun er jern og driver har behersker, har jeg lagt til en video av puttingen hans i tillegg.

Bilde over er tatt etter en hole-in-one fra Tor Børre på Salobre golf på Kanariøyene.

TBL putter_120517

Scorekortet

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *